[VIDEO] Hoe is het gesteld met de veiligheid in Rijswijk?

[VIDEO] Hoe is het gesteld met de veiligheid in Rijswijk?

Iedereen in Rijswijk moet veilig kunnen wonen, verblijven, werken en ondernemen. Op straat en thuis moet je veilig zijn en je veilig voelen. De gemeente Rijswijk speelt een grote rol in het waarborgen van de veiligheid in de gemeente.

Week van de Veiligheid
Zo stonden er in de maand oktober, tijdens De Week van de Veiligheid, diverse activiteiten op het programma. Hier viel bijvoorbeeld een weerbaarheidstraining voor senioren onder. Ook vond een voetbalclinic plaats, waarbij jongeren voetbalden tegen politieagenten en handhavers. En tot slot ging ‘De Veiligheidsmarkt op wielen’  langs verschillende Rijswijkse wijken. Bezoekers van deze ‘marktkraam’ kregen uitleg en tips over allerlei veiligheidszaken, van het voorkomen van woninginbraken tot het werk van buurtpreventie.

Wat vindt Rijswijk?
Maar hoe ervaren Rijswijkers zelf de veiligheid in hun buurt? En wat zijn verbeterpunten, waardoor zij zich veiliger zullen gaan voelen? Rijswijk.tv gaat de straat op om antwoorden te krijgen op deze vragen.