Man uit Voorburg aangehouden na dodelijke steekpartij

Man uit Voorburg aangehouden na dodelijke steekpartij

Dinsdag 31 oktober heeft de politie een 26-jarige man uit Voorburg aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij in Apeldoorn waar een vrouw van 28 werd neergestoken. Het is de vierde verdachte die is aangehouden in het onderzoek.

Dodelijke steekpartij
Begin september werd de vrouw doodgestoken toen ze met haar dochtertje over straat liep. Het meisje van drie jaar oud zag alles gebeuren, maar raakte zelf niet gewond. Direct na de steekpartij werd op de plek van het dodelijk incident een 35-jarige man zonder vaste woonplaats gearresteerd. Later ook nog twee mannen van 26 en 35 jaar oud uit Duitsland.

Gerichte actie
De drie worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de dood van de vrouw, meldt de politie. Zij zitten momenteel nog altijd vast. Over de mogelijke rol van de verdachte uit Voorburg wil de politie geen mededeling doen. De politie houdt rekening met een ‘gerichte actie in de familiesfeer’.