Spreekuur met gemeente Pijnacker-Nootdorp

Spreekuur met gemeente Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Pijnacker-Nootdorp vindt het belang van een goede informatievoorziening erg belangrijk en biedt daarom de inwoners van Pijnacker-Nootdorp de gelegenheid om direct in gesprek te gaan met de burgemeester of een wethouder. Deze openbare spreekuren zijn bedoeld om de betrokkenheid van de burgers te vergroten en hun vragen of zorgen te bespreken.

Om een gesprek met een lid van het bestuur in te plannen, moet je maximaal 5 werkdagen van tevoren een afspraak te maken. Dit kan je op twee manieren doen:

  1. Online Afspraak: Bezoek de officiële website van de gemeente Pijnacker-Nootdorp op www.pijnacker-nootdorp.nl/spreekuurcollege en volg de instructies om een afspraak te plannen.
  2. Telefonisch Contact: Je kan ook telefonisch een afspraak maken door te bellen met het bestuurssecretariaat op het nummer 015 – 362 69 16.

Het eerstvolgende spreekuur staat gepland op maandag 13 november en begint om 17.30 uur. Dit evenement vindt plaats in CulturA, gelegen aan de Dorpsstraat 7 in Nootdorp. Het biedt een uitgelezen kans om jouw vragen te stellen, zorgen te uiten of suggesties te doen aan de aanwezige leden.

Wethouder Bart van Straten zal er niet zijn bij dit specifieke spreekuur, maar andere leden van het college zullen beschikbaar zijn om met je in gesprek te gaan.

Deze spreekuren vormen een kansrijke gebeurtenis voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp om directe betrokkenheid bij de lokale overheid te tonen en zorgen of ideeën te delen. Maak gebruik van deze kans om jouw stem te laten horen en bij te dragen aan de verbetering van de gemeenschap.