De energie-fixers komen weer naar Rijswijk

De energie-fixers komen weer naar Rijswijk

Vanaf 1 november 2023 kunnen de energie-fixers van Just for You je weer helpen met energie besparen en isoleren van je woning, meldt Gemeente Rijswijk. De energie-fixers gaan de eerste weken langs bij alle eengezinswoningen met een energielabel D, E, F of G in de Ministerbuurt, Muziekbuurt, Stervoorde, Te Werve en in het Rembrandtkwartier. Later zullen de energie-fixers ook in andere delen van Rijswijk langskomen

Afspraak maken
Ook weten hoe je meer energie kunt besparen in huis? Maak dan een afspraak met de energie-fixers van de gemeente. Zij komen dan bij je langs om tips en advies te geven. Ze kunnen ook meteen iets doen: denk aan tochtstrips plakken, ledlampen ophangen of een waterbesparende douchekop ophangen. Gratis en voor niks. Plan hier je afspraak. Ook kan je bellen naar 06 81 425 493.