Lokaal Kerstpakket in Pijnacker-Nootdorp tijdens feestdagen

Lokaal Kerstpakket in Pijnacker-Nootdorp tijdens feestdagen

Dit jaar hebben de Gemeente Pijnacker-Nootdorp en verschillende grote werkgevers in de regio opnieuw gekozen voor het Lokaal Kerstpakket-initiatief, wat zorgt voor een feestelijke duw in de rug voor de lokale economie. Honderden kerstpakketten worden lokaal besteed, wat niet alleen zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de feestdagen, maar ook de bedrijven uit Pijnacker-Nootdorp helpt.

Online kerstwinkel
In een online kerstwinkel met meer dan 350 producten en goede doelen, samengesteld door ongeveer 40 lokale winkeliers, is er volop keuze voor iedereen. Deze brede selectie biedt inwoners en werknemers de kans om te genieten van kerstpakketten gevuld met producten van lokale ondernemers, wat de gemeenschap versterkt en de kerstvreugde vergroot.

Tevreden werknemers
Bedrijven in de Gemeente Pijnacker-Nootdorp en ondernemers die hun producten willen aanbieden in de online kerstwinkel, hebben nog steeds de kans om deel te nemen aan het Lokaal Kerstpakket. Deelnemen aan dit initiatief toont betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, bespaart werkgevers aanzienlijk veel tijd en zorgt bovenal voor tevreden werknemers. Dit maakt het Lokaal Kerstpakket niet alleen voordelig voor de gemeenschap, maar ook voor de bedrijven die eraan deelnemen. Kortom, laten we samen de feestdagen vieren en onze ons dorp ondersteunen met het Lokaal Kerstpakket in Pijnacker-Nootdorp.