[VIDEO] 40 jaar Ton’s Muziekcafé wordt gevierd met groot feest

[VIDEO] 40 jaar Ton’s Muziekcafé wordt gevierd met groot feest

Ton’s Muziek & Eetcafe bestaat 40 jaar. Dat wordt gevierd met culinaire hoogstandjes van toen en een groot feest met prijzen om het te vieren.

Feest voor alle gasten
Zaterdagavond 11 november wordt het 40 jarig bestaan groots gevierd met zanger Guido van Zutphenen duo Side Kick. Maar het stopt niet bij een avond, want de hele maand november wordt het jubileum gevierd met acties.

Menukaart van toen
Ton gaat graag samen met jou terug in de tijd. Daarom serveren ze naast de huidige menukaart een jubileummenu met toppers van toen, zoals tournedos stroganoff en de duivelse haas. “Daarnaast is er een heerlijke appelpunt voor een prikkie en een grabbelton met leuke cadeautjes”, aldus Ton.