Inwoners Weegbree Pijnacker worden samen miljonair door Postcode Loterij

Inwoners Weegbree Pijnacker worden samen miljonair door Postcode Loterij

Lid zijn van de Postcode Loterij kan je een mooi weekend opleveren. Inwoners van de Weegbree in Pijnacker winnen deze week bij elkaar maar liefst 1.225.000 euro.

PostcodeStraatprijs
Het gaat in totaal om 39 gezinnen die de PostcodeStraatprijs gewonnen hebben van 25.000 euro per lot. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars Truus en Guus met de cheques.

Prijswinnaars gaan door het dak
Prewesh en Sharina spelen mee met een lot en winnen 25.000 euro. Ze reageren blij: ”Wat geweldig dit! We gaan lekker op vakantie naar een warm land.” Joel en Linda spelen mee met twee loten en winnen samen dus 50.000 euro. Ze reageren enthousiast: ”Wij gaan volgend jaar trouwen dus dit komt mooi van pas voor de bruiloft.”

Geldprijs én een auto
Truus en Guus spelen in totaal mee met drie loten en winnen 75.000 euro. Daarnaast is ook de nieuwe auto voor Truus. Ze zijn helemaal beduusd wanneer ze het goeie nieuws horen en reageren: ”We zijn hier heel blij mee en gaan er veel leuke dingen van doen en genieten, samen met onze kinderen.”