Werkzaamheden in Keijzershof

Werkzaamheden in Keijzershof

Vanaf maandag 6 november vinden er werkzaamheden plaats in de wijk Keijzershof in Pijnacker. De werkzaamheden zijn bedoeld voor het woonrijp maken van de Aalscholver, vanaf de brug naar de Eilanden tot aan de kruising met de Zilverreigerdreef.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zullen ongeveer 6 weken in beslag nemen. Na het afronden van de werkzaamheden is de Aalscholver doodlopend voor gemotoriseerd verkeer. Wél is het nog mogelijk om met de fiets de Zilverreigerdreef te bereiken. Ook is er tijdens de werkzaamheden een omleidsingsroute voor fietsers.

Van Buijsenlaan
In de Van Buijsenlaan wordt in de tweede week van januari tijdelijke bestrating aangelegd. Nadat deze werkzaamheden in de week van 5 februari 2024 zijn afgerond, wordt de Van Buijsenlaan opengesteld voor al het verkeer. Na de bouw van van het appartementencomplex De Juffer, wordt de definitieve bestrating in de Van Buijsenlaan aangelegd. De exacte datum hiervoor is nog niet bekend.