Mogelijk padelbanen in de gemeente

Mogelijk padelbanen in de gemeente

VVD Pijnacker-Nootdorp en Progressief Pijnacker-Nootdorp zijn aan de slag gegaan om steun te organiseren voor de aanleg van padelbanen in de gemeente. Op dit moment is er namelijk nog geen gelegenheid om de sport te spelen in Pijnacker-Nootdorp.

Motie
Ook de sportraad steunt het initiatief voor de banen. Dit heeft geleid tot een motie die tijdens de begrotingbehandeling is aangenomen met een overgrote meerderheid. Doel van de motie is dat de gemeente in gesprek gaat met de tennisverenigingen binnen de gemeente om te onderzoeken onder welke voorwaarden de banen kunnen worden aangelegd.

Verenigingen
Tennisvereniging NTC in Nootdorp is bezig met het ontwikkelen van padelbanen op hun vereniging. Ook Tennisvereniging Pijnacker wil graag padelbanen aanleggen en kan steun vanuit de gemeente dus goed gebruiken. Padel is immers de snelst groeiende sport in Nederland op dit moment.