Sinterklaas en zijn pieten brengen groot feest naar Rijswijk

Sinterklaas en zijn pieten brengen groot feest naar Rijswijk

Sinterklaas komt op zaterdag 18 november naar Rijswijk en brengt samen met zijn Pieten een feestelijke sfeer naar de stad. Dit evenement, de Sinterklaasintocht Rijswijk, wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Rijswijk, het Bogaard stadscentrum en het winkelcentrum Oud-Rijswijk.

Foto’s met sinterklaas
Om 12 uur ’s middags komen kinderen en hun ouders samen bij de Nassaukade, waar burgemeester Sahin Sinterklaas zal begroeten. Na deze aankomst gaat Sinterklaas verder naar het Huis van de stad. Hier zullen de Pieten een show opvoeren, en kinderen krijgen de kans om foto’s te maken met Sinterklaas.

Een mooie toespraak
Na alle festiviteiten bij het Huis van de stad, trekt Sinterklaas met zijn Pieten verder naar het Bogaardplein. Daar zal Sinterklaas het podium opgaan en een toespraak houden, speciaal voor alle kinderen en bezoekers die aanwezig zijn.

Verkeer
Houd er rekening mee dat sommige straten en kruispunten tijdelijk worden afgesloten om ruimte te maken voor Sinterklaas en zijn Pieten. Voor de volledige route en geschatte aankomsttijden op verschillende locaties, kun je terecht op de website www.sinterklaasrijswijk.nl.

Sint komt een week later nog een keer aan
Naast de intocht die door de Gemeente Rijswijk wordt georganiseerd is er net als afgelopen jaren een burgerinitiatief van ‘Wie Kent Hem Niet’ op zaterdag 25 november om 11:00. De start van deze optocht is aan de Populierenlaan.