Heuvelweg te druk en onveilig volgens omwonenden

Heuvelweg te druk en onveilig volgens omwonenden

De gemeente Leidschendam-Voorburg wil de veiligheid voor fietsers en voetgangers verbeteren op het kruispunt bij het politiebureau. Maar ook aan de doorstroming op de Heuvelweg kan nog veel verbeterd worden. Daarom heeft de gemeente een nieuw verkeersbesluit gepubliceerd.

Aanpassingen
Tijdens meerdere bijeenkomsten heeft de gemeente gesproken met de bewoners van het omliggende gebied. Er zijn nu enkele aanpassingen gedaan in een eerder verkeersbesluit wat begin dit jaar is gepubliceerd.

Onveilig
De bewoners wezen de gemeente op een aantal belangrijke punten. Zij vonden bijvoorbeeld het oversteken van de Heuvelweg bij het politiebureau onveilig. Ook hadden zij overlast van stilstaand en toeterend verkeer.

Drukte
Ook was het in de wijk erg druk vanwege sluipverkeer dat de files probeert te mijden. Bewoners gaven ook aan moeilijk de wijken in en uit te komen vanwege de drukte.

Het volledige verkeersbesluit is te lezen op de website Overheid.nl.