Feest tijdens kersteditie crea weekend in De Broodfabriek

Feest tijdens kersteditie crea weekend in De Broodfabriek

Bereid je voor op een bruisend weekend vol creativiteit, want de kersteditie van het Crea Weekend staat voor de deur in De Broodfabriek te Rijswijk! Van 24 tot en met 26 november transformeert de beurshal tot een kerstfestijn voor hobbyisten en creatievelingen, gevuld met zowel vertrouwde als nieuwe standhouders.

Kerstsfeer
De kerstsfeer is aanwezig door allemaal versierde kraampjes. Ontdek de nieuwste trends op hobbygebied en laat je inspireren door een brede diversiteit aan producten. Of je nu op zoek bent naar planner-accessoires, haak- en borduurbenodigdheden, macramécreaties, decoratieve items voor je kamer, mooie stempels, of een compleet andere hobby, op het Crea Weekend vind je het allemaal.

Workshops en demonstraties
Het evenement biedt niet alleen een uitgebreid aanbod aan standhouders, maar ook een diversiteit aan workshops en demonstraties. Probeer nieuwe hobby’s uit of verfijn je vaardigheden in kinderboek maken, houtbranden, stippen, groendecoratie creëren, of het haken van prachtige dingen. Neem alvast een kijkje op de website om je route te plannen en ontdek de veelzijdige wereld van creativiteit tijdens het Crea Weekend in De Broodfabriek!