Waylon komt met eigen show naar de Rijswijkse Schouwburg

Waylon komt met eigen show naar de Rijswijkse Schouwburg

Willem Bijker, oftewel Waylon komt donderdag 7 december naar Rijswijk voor zijn theatershow ‘Gewoon Willem’. De artiest komt vertellen over zijn leven en speelt een rijk repertoire van Nederlandse nummers.

Songfestival
In 2014 vertegenwoordigde hij samen met Ilse de Lange Nederland op het Eurovisiesongfestival. hier behaalden zij de tweede plaats met het nummer ‘Calm Afrer The Storm’. In 2018 was hij ook de Nederlandse inzending. Ditmaal als soloartiest. Waylon werd achttiende.

Nieuw album
Waylon schreef altijd zijn liedjes in het Engels. Sinds zijn laatste album vindt hij dat niet meer nodig. Zijn laatste album heet dan ook ‘Gewoon Willem’. In de Rijswijkse Schouwburg komt hij tekst en uitleg geven over dit album. Ook vertelt hij anekdotes over het leven van een simpele jongen met een groot talent in een ingewikkelde wereld. Ook speelt hij Nederlandse nummers, variërend van Robert Long tot André Hazes.

Kaarten voor deze show zijn beschikbaar vanaf €39,50.

Bron afbeelding: Michel Mölder (Waylon.nl)