Oud-Rijswijk zet zich in voor Sintvoorieder1

Oud-Rijswijk zet zich in voor Sintvoorieder1

Wij als team van Feelgood radio proberen Sintvoorieder1 zo goed mogelijk te promoten aangezien het zo’n mooi doel is. Deze keer zijn we de straat op gegaan met posters en flyers en hebben we aan verschillenden winkels gevraagd of deze opgehangen mochten worden en/of we nog wat flyers achter mochten laten. Veel winkels wilde meedoen aan de actie. Bekijk hieronder de video hoe onze dag eruit zag.

Stichting Sintvoorieder1
In de grote steden krijgt een op de negen kinderen met Sinterklaas geen cadeau omdat zij opgroeien in (verborgen) armoede. Stichting Sintvoorieder1 verzorgt pakketten voor kinderen van 0 tot 18 jaar en zorgt dat deze bij de juiste kinderen terechtkomen met hulp van maatschappelijke partners, zoals de Voedselbanken en (crisis)opvanghuizen. Stichting Sintvoorieder1 wil er met deze werkwijze voor zorgen dat geen enkel kind zich anders voelt dan hun leeftijdgenootjes die in een draagkrachtiger gezin opgroeien