Burgemeester neemt deel aan verkiezingen in Rijswijk

Burgemeester neemt deel aan verkiezingen in Rijswijk

Vandaag mogen ook de Rijswijkers naar de stembus. Burgemester Huri Sahin bracht haar stem woensdagochtend uit in het Huis van de Stad. Rijswijk.tv mocht aanwezig zijn bij het moment. Huri gaf aan dat ze het belangrijk vindt dat alle Rijswijkers gebruik maken van het stemrecht en roept iedereen daarom ook op om daar gebruik van te maken. De stemlocaties zijn hier te vinden. Tot 21:00 vanavond kan je je stem uitbrengen.

Huis van de Stad
Onze gemeente heeft 43.000 stemgerechtigden. Hoeveel procent van de mensen gebruik maakt van de mogelijkheid om te stemmen zal later vandaag of binnen enkele dagen duidelijk worden.

Als je gaat stemmen moet je je stempas en legitimatiebewijs meenemen. Je kan ook altijd iemand machtigen om te stemmen. Hiervoor kun je op de achterkant van je stempas kijken. Daar wordt uitgelegd hoe je dit kan doen.