[VIDEO] Stembureaus zijn open voor de verkiezingen

[VIDEO] Stembureaus zijn open voor de verkiezingen

Vandaag, 22 november, zijn de stembureaus weer open gegaan. Het is namelijk tijd om te stemmen voor de tweede kamer. De Rijswijkse inwoners vonden dat er gestemd wordt erg belangrijk. Wel moet je goed van te voren uitzoeken waar je voor wil gaan stemmen.

De laatste peilingen
De laatste peilingen duidde op een nek aan nek race tussen de VVD, PVV en GroenLinks – PvdA. Hoewel de race nog zeker niet gelopen is staan deze 3 partijen wel met een grote marge bovenaan. Toch kan er nog erg veel schuiven tussen de partijen. Dit is nog zeker niet de eindstand.

Stemmen
Als je gaat stemmen moet je je stempas en legitimatiebewijs meenemen. Je kan ook altijd iemand machtigen om te stemmen. Hiervoor kun je op de achterkant van je stempas kijken. Daar wordt uitgelegd hoe je dit kan doen. Je kan nog stemmen tot 21:00 vanavond.