Arc Avenue organiseert A Walk in the Arc

Arc Avenue organiseert A Walk in the Arc

Donderdag t/m zaterdag is het evenementen weekend in de Haagse Arc. Dit betekent 3 dagen lang dat Arc Avenue allerlei evenementen organiseren in het gebouw. De begane grond wordt omgetoverd tot één grote evenementen ruimte.

Haagse Arc
Voor de Haagse Arc werd het gebouw gebruikt als internationaal strafhof. Inmiddels is het oude strafhof omgebouwd tot een mooi kantoorpand wat wordt gebruikt door bedrijven en ook omgezet kan worden tot evenementen locatie.

Arc Avenue
Arc Avenue doet catering voor externe bedrijven zoals ADO Den Haag. Ook organiseren ze evenementen zoals diner shows. A walk in the Arc is een 3 gangen diné met evenementen zoals optredens van bijvoorbeeld Steven Kazan en quizzen. Er is nog meer te doen. Op zaterdag doen ze a walk down memory lane. Hier hebben ze een 80’s en 90’s gedeelte en een eet gebied.

Bereikbaarheid
De locatie is goed te bereiken en er zijn parkeerplekken. Je kan de Haagse Arc vinden op de Maanweg 174.

Bekijk hieronder de video over Arc Avenue met Dave Fisser en Steven van der Toorn: