Groot succes bij Sintvoorieder1 in Pijnacker-Nootdorp

Groot succes bij Sintvoorieder1 in Pijnacker-Nootdorp

Vanaf maandag 20 november konden bewoners en mensen uit omstreken van Pijnacker-Nootdorp cadeaus inleveren bij een inzamelpunt voor de Sintvoorieder1 actie.

Inzamelactie
Er konden 4 dagen lang cadeaus worden ingezameld bij de CulturA in Nootdorp en het gemeentehuis in Pijnacker. Deze cadeaus gaan naar kinderen waarvan de ouders het niet zo breed hebben zodat elk kind ook kan genieten van cadeautjes met sinterklaas.

CulturA
CulturA zegt zelf overspoelt te zijn met cadeaus. Er werd nog steeds vaak gebeld met of mensen nog langs konden komen om cadeaus in te leveren. Bij het gemeente huis in Pijnacker is ook gigantisch veel binnen gekomen.

Bekijk de video over Sintvoorieder1 in Pijnacker-Nootdorp hieronder: