[VIDEO] Kerstsfeer proeven in de Intratuin

[VIDEO] Kerstsfeer proeven in de Intratuin

Het is bijna December, dit betekent kerst! Misschien is het vroeg maar voor de Intratuin is de jaarlijkse kerstshow alweer begonnen. Ze bouwen de hele winkel om tot een groot kerstfestijn. Wij zijn langs gegaan bij de Intratuin in Pijnacker om aan de mensen te vragen wat ze van de kerstshow vinden en wat ze gaan doen tijdens de kerst.

Kerstsfeer
De kerstshow was dit jaar wel iets later dan normaal aangezien en een klein tekort aan personeel is en omdat er nog moest worden opgeruimd van Halloween. Dat er minder personeel is maakt de kerstshow niet slechter. Het team heeft uiterst hun best gedaan om er een zo leuk mogelijke kerstshow van te maken en dit is te zien. Leuke dingen zoals miniatuur kerstdorpjes, een treintje voor de kids en een eetgedeelte helemaal in de kerst sfeer zijn te bezoeken.