Schade bij botsing tussen twee trams in Leidschendam

Schade bij botsing tussen twee trams in Leidschendam

Op woensdagochtend 29 november zijn twee trams tegen elkaar gebotst. Dit gebeurde in de bocht van de Heuvelweg naar de eindhalte aan de Burgemeester Banninglaan in Leidschendam. Twee trams van tramlijnen 2 en 19 kwamen hier met elkaar in botsing. Niemand raakte gewond.

Kruising geblokkeerd
De tram van lijn 19 blokkeerde een deel van de kruising. Een inzittende van één van de trams, vertelde aan Regio 15 dat tram 2 net wegreed vanaf de eindhalte en dat het tramstel van lijn 19 daar juist net aan kwam.

Verstoorde dienstregeling
Er raakte niemand gewond bij de botsing. Wel was de schade aanzienlijk. De dienstregeling van verschillende tramlijnen werd verstoord. Vervoersbedrijf HTM heeft uiteindelijk pendelbussen moeten inzetten.