[VIDEO] Dutch Kids Foundation zorgt voor kerstcadeautjes voor arme kinderen

[VIDEO] Dutch Kids Foundation zorgt voor kerstcadeautjes voor arme kinderen

Natasja Dijkhuizen is secretaris-penningmeester van de Dutch Kids Foundation. Het doel van deze stichting is om kinderen te helpen die op de armoedegrens leven. De organisatie komt met een kerst inzamelactie.

Sporten en muziek
De stichting is met name bedoeld voor arme kinderen die bijvoorbeeld niet kunnen sporten of geen muziek kunnen maken vanwege financiële beperkingen. De Dutch Kids Foundation helpt deze kinderen een handje door hen sportkleding te geven en/of bijvoorbeeld een muziekinstrument.

De inzamel middag
Speciaal voor kerst organiseert de organisatie een inzamelactie in samenwerking met de sportclub Celeritas. Op 16 december zal er een middag zijn met muziek, gezelligheid en vooral de gelegenheid om kerstcadeautjes en/of geld te doneren aan de kinderen. Op deze manier hopen ze dat zoveel mogelijk kinderen een cadeautje onder de kerstboom kunnen krijgen.