Magische Winnie de Poeh show komt naar Rijswijk

Magische Winnie de Poeh show komt naar Rijswijk

Goed nieuws voor fans van Winnie de Poeh en zijn vriendjes! Op donderdag 4 januari brengt Disney’s geliefde beer een magische musicalshow naar de Rijswijkse Schouwburg.

Show al erg succesvol
De show, die al eerder successen boekte in steden als New York en Londen, wordt nu voor het eerst in Nederland opgevoerd door Morssinkhof Terra Theaterproducties. En het beste van alles? De hele voorstelling is in het Nederlands gesproken en gezongen.

Verhaal
In deze betoverende musical komen Winnie de Poeh, Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn, Uil en natuurlijk Teigetje tot leven met levensgrote en decors. Gebaseerd op de tijdloze verhalen van A.A. Milne en de bekende Disney-films, neemt de voorstelling je mee naar het Honderd Bunderbos voor een dag vol avontuur.

Het verhaal begint wanneer de Oostwind en Westwind beginnen te draaien, wat resulteert in een drukke dag voor Winnie de Poeh. Op zoek naar zijn geliefde honing, roept Poeh de hulp in van zijn vrienden voor grappige en hartverwarmende momenten.

Cast
De Nederlandse cast, met namen als Wesley de Ridder en Lisa Drinkwater, staat klaar om het publiek te betoveren. De creatieve genieën achter de schermen, waaronder regisseur Jonathan Rockefeller en poppenontwikkelaar Matthew Lish, hebben samengewerkt om een show te creëren die de magie van Winnie de Poeh tot leven brengt.

De voorstelling is op 4 januari om 13.00 uur of 16.00 te zien in de Rijswijkse Schouwburg. Kaartjes zijn beschikbaar op de website van Theater Terra, en de Rijswijkse Schouwburg.