[VIDEO] Programmering CulturA & Zo voor December

[VIDEO] Programmering CulturA & Zo voor December

In de maand december presenteert CulturA in Nootdorp een breed scala aan feestelijke shows om het einde van het jaar op een leuke en gezellige manier af te sluiten. Manuela Bijl vertelt de programmering van de shows in december. Bekijk onderaan de tekst de video. Lees hieronder een verkorte programmering.

9 december – De Tweestrijd
Soms moet je keuzes maken in het leven. Deze keuzes kunnen van alles omvatten, zoals beslissen of je ergens voor of tegen bent, bepalen of je wel of niet wilt deelnemen, overwegen of je je een bloemetje kunt veroorloven of beter nog even kunt wachten, nadenken over een laatste drankje, of besluiten iets los te laten. Keuzes staan dan ook centraal in deze voorstelling de ‘Tweestrijd’.

16 December – The Christmas Crooner
Reis terug naar de tijd van klassieke Amerikaanse crooners en ervaar de magie van kerst. Geniet van kerstliedjes van iconen als Bing Crosby, Frank Sinatra en Nat King Cole, die je hart verwarmen. Zanger Maarten Teekens en zijn twee muzikanten creëren met deze prachtige klassiekers de ultieme kerstsfeer. Mis het niet en maak van deze kerstavond een onvergetelijke ervaring.

17 December – Kind of Christmas
De betovering van de feestdagen wordt verder versterkt door een speciaal optreden van de leerlingen van muziekschool “KIND of music” uit Pijnacker. Onder begeleiding van een ervaren professionele band zullen deze getalenteerde jonge muzikanten de kerstsfeer tot leven brengen.

22 december – Close2XmUs
Vocal groep Close2U brengt een kerstprogramma Amerikaanse kerstnummers, variërend van jazz en rock ’n roll tot pop en meer. De voorstelling ‘Close2XmUs’ is ontworpen om het publiek mee te nemen op een reis met een leuke kerstsfeer.

23 december – Tangarine
Tangarine, bestaande uit de broers Arnout en Sander, brengt in het theaterconcert “Running in the Family” de mooiste liedjes van bekende familiebands uit ruim 60 jaar popgeschiedenis, variërend van The Kinks tot Bee Gees. Tangarine bied niet alleen een muzikale reis door de tijd, maar geeft het ook een antwoord op de vraag hoe het is om als familie samen te werken in de muziek.