Kokend Nederlands leren met Don Bosco

Kokend Nederlands leren met Don Bosco

Don Bosco Rijswijk verwelkomt iedereen bij de gloednieuwe “Taalkeuken”, een initiatief speciaal voor Rijswijkers van 16 jaar en ouder die niet alleen nieuwe sociale contacten willen maken, maar ook hun Nederlandse taalvaardigheid willen verbeteren.

Niet zomaar een taalprogramma
De Taalkeuken biedt meer dan een traditioneel taalprogramma; het is een ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen, diverse recepten ontdekken en op een ontspannen manier de Nederlandse taal kunnen oefenen. Tijdens gezamenlijke kooksessies sta je niet alleen zij aan zij in de keuken, maar krijg je ook de kans om iedereen beter te leren kennen.

Gratis toegankelijk
Als je nieuwsgierig bent, nodigt Don Bosco je van harte uit om op woensdagochtend om half 11 langs te komen tijdens de schoolweken. De kooklessen vinden plaats van 10:30 tot 12:00 uur en zijn gratis toegankelijk. De Taalkeuken is mogelijk gemaakt dankzij de ondersteuning van de Gemeente Rijswijk.