Op zoek naar leuke vondsten in de Broodfabriek

Op zoek naar leuke vondsten in de Broodfabriek

Ben je op zoek naar unieke vondsten en gezelligheid? Dan mag je de Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk,  op zaterdag 9 december t/m zondag 10 december zeker niet missen! Deze markt, die tot een van de grootste tweedehands markten in de regio behoort, biedt allerlei kraampjes gevuld met verrassende tweedehands artikelen.

Voor iedereen iets
Met allerlei kraampjes verspreid over rijen, vind je leuke dingen zoals speelgoed en curiosa tot muziek en kleding. De Neuzelbeurs is een ideale plek voor verzamelaars en liefhebbers van unieke vondsten. Het beste deel? Het is ook nog eens gemakkelijk bereikbaar, omdat parkeren rondom De Broodfabriek gratis is.

Na een succesvolle dag van neuzelen, kun je even achterover leunen en ontspannen op een van de diverse horecaterrassen. Geniet van een heerlijk hapje en drankje terwijl je nageniet van je vondsten.