Automobiliste knalt op boom na aanrijding Burgemeester Elsenlaan

Automobiliste knalt op boom na aanrijding Burgemeester Elsenlaan

Op maandag 11 december rond 12.45 uur is er een automobiliste tegen een boom gereden. Dit gebeurde na een aanrijding met een vrachtwagen op de Burgemeester Elsenlaan in Rijswijk. De automobiliste is hierbij gewond geraakt.

Tot stilstand gekomen tegen boom
Rond 12.45 uur ging het helemaal mis op de kruising van Burgemeester Elsenlaan en de Frans Halskade. Hier kwam een automobiliste in botsing met een vrachtwagen. De automobiliste trapte hierna door nog onbekende reden het gaspedaal in, en kwam op de parallelbaan van de Burgemeester Elsenlaan tot stilstand tegen een boom.

De mevrouw wordt onderzocht door het ambulancepersoneel. Zowel de auto als de boom liepen flinke schade op. De vrouw is voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd.