Pietje Bell komt naar de Rijswijkse Schouwburg

Pietje Bell komt naar de Rijswijkse Schouwburg

Op zaterdag 23 december komt Pietje Bell met een musical naar de Rijswijkse Schouwburg. Deze musical gebaseerd op de filmklassieker van Chris van Abcoude wordt twee keer gespeeld, een keer in de middag en een keer in de avond.

Verhaal
Pietje Bell wordt in tegenstelling tot in de film, gespeeld door een meisje. Ze staat bekend om haar gouden hart en vrolijke streken, zet de stad op zijn kop. Ondanks de afkeuring van meester Geelman en tante Cato, komt Pietje in actie wanneer een rijke zakenman besluit een arme wijk te slopen voor de bouw van een hotel. Waar moet haar vriendje Sproet nu gaan wonen?

Met vrienden Peentje, Engel en Blikkie vormt Pietje de bende van de Zwarte Hand. Hun missie: geld inzamelen om de arme wijk te redden. Een groots circus lijkt de oplossing, maar de rijke zakenman doet er alles aan om hen te stoppen. Zal de bende van de Zwarte Hand standhouden? Kunnen ze Sproet redden?

Twee shows
Laat je betoveren door een familiemusical vol vriendschap, avontuur en pakkende liedjes. De voorstelling vindt plaats in de Rijswijkse Schouwburg op 23 december. In de middag om 16:00u en in de avond om 19:30u. Na afloop kun je Pietje en haar vrienden ontmoeten tijdens een speciale meet & greet. Kaarten zijn beschikbaar via de website van de Rijswijkse Schouwburg.

Bron afbeelding: REP Entertainment