[VIDEO] Ondernemers Eindejaarsbijeenkomst in Rijswijkse Schouwburg

[VIDEO] Ondernemers Eindejaarsbijeenkomst in Rijswijkse Schouwburg

Maandagavond 12 december werd de ondernemers oudejaarsbijeenkomst gehouden in de Rijswijkse Schouwburg. De avond werd gepresenteerd door Marit van Bohemen en kende verschillende sprekers. Zo kwam de Rijswijkse burgemeester Huri Sahin op het podium die precies één jaar in haar rol als burgemeester werkzaam is voor de gemeente.
Het programma
Er waren veel ondernemers en bestuurders uit de regio aanwezig die onder andere konden luisteren naar een presentatie van Richard van Hooijdonk over de toekomst van de technologie. Ook was er een voorstelling van twee illusionisten.
 
Rijswijk.tv sprak met voorzitter van de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk Peter Hartevelt en wethouder Werner van Damme.