Enorm hoofdkantoor Fugro komt naar Nootdorp

Enorm hoofdkantoor Fugro komt naar Nootdorp

Bart van Straten, Wethouder Economie, en Mark Heine, CEO van Fugro, hebben afspraken getekend waardoor het nieuwe hoofdkantoor van Fugro in Nootdorp gebouwd kan worden.

Grote aantallen
Het hoofdkantoor komt op bedrijvenpark Heron te staan, heel dicht bij Den Haag en Rotterdam. Daar komt een compleet nieuw en milieuvriendelijk hoofdkantoor, naast het huidige Fugro TechCenter. In het nieuwe kantoor is er plaats voor meer dan 550 mensen. Dit betekent dat de meeste Fugro-teams in Nederland op één plek zullen werken.

Een goede relatie
Wethouder Bart van Straten heeft het volgende te zeggen: ‘De gemeente Pijnacker-Nootdorp en Fugro onderhouden een goede relatie met elkaar sinds de komst van het Fugro TechCenter op bedrijventerrein Heron in 2014. We zijn blij dat dit wederzijds vertrouwen heeft bijgedragen in de keuze het hoofdkantoor van Fugro op deze plek te realiseren’.

De eerste werkzaamheden starten op korte termijn. Naar verwachting wordt het gebouw in de tweede helft van 2025 opgeleverd.