Hoogwerker met glazenwasser erin valt bijna om

Hoogwerker met glazenwasser erin valt bijna om

Op de Huis te Landelaan in Rijswijk deed zich op donderdag 14 december een incident voor. Een hoogwerker, ingezet voor het lappen van ramen, kwam scheef te staan en leunde ten slotte tegen een boom. Door de onstabiele positie van de hoogwerker ontstond het risico dat deze zou omvallen. Gelukkig slaagden de brandweerlieden erin de persoon veilig uit de hoogwerker te bevrijden, zonder dat er iemand gewond raakte.

Verantwoordelijkheid
Op dit moment is nog onbekend wie verantwoordelijk is voor het rechtzetten van de hoogwerker. Het incident benadrukt het belang van veiligheid bij het gebruik van dergelijke apparatuur en roept vragen op over het onderhoud en de inspectie van deze machines om toekomstige ongevallen te voorkomen.