Feestelijke aftrap van 2024 in Rijswijkse Schouwburg

Feestelijke aftrap van 2024 in Rijswijkse Schouwburg

Op woensdag 10 januari 2024 opent het college van burgemeester en wethouders in Rijswijk het nieuwe jaar op bijzondere wijze. Een gevarieerde theatervoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg, verzorgd door de getalenteerde artiesten van Trias, Centrum voor de Kunsten, het Rijswijks Jeugdtheater, en Balletstudio Marijke de Roo, vormt het bruisende startsein voor een jaar vol cultuur en creativiteit. De avond wordt afgesloten met een nieuwjaarsreceptie waar iedereen van harte welkom is.

Entreekaarten en Programma
Voor de theatervoorstelling is een entreekaart vereist, verkrijgbaar via de website van de Rijswijkse Schouwburg. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar (maximaal 2 per persoon). De avond begint om 19:00 uur wanneer de schouwburg haar deuren opent. De zaal gaat om 19:15 uur open, en om 19:30 uur start de theatervoorstelling.

Na afloop van de voorstelling volgt de nieuwjaarsreceptie, die om 20:30 uur van start zal gaan. Tijdens de receptie zal burgemeester Huri Sahin om 21.00 uur een toespraak houden, waarin ze reflecteert op het afgelopen jaar en vooruitblikt op de uitdagingen en kansen die het nieuwe jaar met zich meebrengt. De receptie eindigt om 22:30 uur.

Gratis Entreekaarten
Voor de liefhebbers van cultuur en theater is dit evenement een uitgelezen kans om talent van eigen bodem te bewonderen. Wees er echter snel bij om uw gratis entreekaarten te bemachtigen. Er is namelijk een beperkt aantal kaarten beschikbaar

Als je alleen aanwezig wilt zijn bij de nieuwjaarsreceptie en niet de theatervoorstelling wilt bijwonen, is er geen entreekaart nodig.