Veel gezelligheid tijdens de Warme Winterweek bij Woej

Veel gezelligheid tijdens de Warme Winterweek bij Woej

Ook dit jaar organiseert Woej de Warme Winter Week tussen Kerst en Oud en Nieuw voor de inwoners van Leidschendam-Voorburg.

Laatste dagen van het jaar met elkaar 
Woej is een professionele organisatie voor Sociaal Werk in Leidschendam-Voorburg. Op 27, 28 en 29 december worden er in de wijk- en dienstencentra de Plint en de Groene Loper activiteiten en maaltijden georganiseerd. Zo kunnen bewoners  gezellig met elkaar de laatste dagen van het jaar in de warme huiskamers van Woej doorbrengen.

Zowel in de Groene Loper als in de Plint kun je deelnemen aan allerlei activiteiten zoals, schoonheidsverwennerij, een spelletjesmiddag met een sjoelcompetitie, breiworkshops en nog veel meer.

Warme huiskamer
Woej stelt deze winter haar accommodaties open als Warme Huiskamer. De Warme Winter Week is de start hiervan. Hierbij hoopt Woej vooral veel warmte en gezelligheid te kunnen bieden, in tijden waarin er veel zorgen zijn over de stijgende energiekosten. De huiskamers van Woej zijn verwarmd en er is ruimte genoeg om elkaar te ontmoeten.

Alle activiteiten van de Warme Winter Week zijn gratis. De maaltijden kosten 2 euro per persoon.

Om deel te kunnen nemen aan activiteiten en maaltijden, is het belangrijk dat je jezelf vooraf aanmeld. Het aanmelden voor de Warme Winter Week van Woej kan voor beide locaties via de mail of door te bellen. Voor het hele programma van de Warme Winter Week kan je kijken op : http://www.woej.nl