Oliebollentreffen met VVD in Herberg Van Ouds ’t Nest

Oliebollentreffen met VVD in Herberg Van Ouds ’t Nest

Op woensdag 20 december organiseert de Rijswijkse VVD het jaarlijkse Oliebollentreffen in Herberg Van Ouds ’t Nest, gelegen aan Van Vredenburchweg 126. De deuren staan open vanaf 20.00 uur.

Terugblik op het afgelopen jaar
Met een oliebol en een drankje in de hand kun je samen met anderen terugblikken op het politieke jaar dat achter ons ligt. Zowel op lokaal als landelijk politiek niveau is er veel gebeurd, en er is meer dan genoeg stof tot gesprek. De organisatie hoopt dat je deze gelegenheid aangrijpt om in gesprek te gaan met de wethouder, fractieleden en bestuursleden, en natuurlijk wordt er ook vooruit gekeken naar de toekomst.

VVD Ondernemersprijs
Een traditie die voortgezet wordt, is de uitreiking van de VVD Ondernemersprijs. Dit jaar zal onze nieuwe fractievoorzitter Jordy Loof deze eervolle taak op zich nemen. Benieuwd welke ondernemer dit jaar de prijs in ontvangst mag nemen?