Schokkende date: Man bedreigd met pepperspray en taser bij uit de hand gelopen date.

Schokkende date: Man bedreigd met pepperspray en taser bij uit de hand gelopen date.

Politie basisteam Rijswijk moest in actie komen voor een uit te hand gelopen date. Een man die via een online platform een betaalde “date” had geregeld met een vrouw, was niet volledig tevreden. Bij aankomst in de woning in de wijk “Te Werve” ontdekte hij dat de vrouw er anders uitzag dan op de foto.

Bedreiging
De man verzocht om zijn geld terug te krijgen, maar de vrouw was het hier niet mee eens. Ze bedreigde hem met pepperspray en ging zelfs op zoek naar een taser die ze nog in huis had. De man wist te ontsnappen en belde de politie. Agenten arresteerden de vrouw in de woning en vonden daarbij pepperspray en een taser.