[VIDEO] Frank van About Hair geeft na 33 jaar zijn kappersschaar door

[VIDEO] Frank van About Hair geeft na 33 jaar zijn kappersschaar door

Na ruim 33 jaar zal eigenaar van About Hair in Oud-Rijswijk, Frank van Kessel, zijn schaar doorgeven aan Michael Trampe. Ter gelegenheid hiervan was er op 15 december een Welkom en Goodbye borrel voor Michael en Frank, waarbij veel kennissen en vaste klanten van Frank afscheid kwamen nemen. Maar tegelijkertijd ook kennis maakten met de toekomstige eigenaar Michael Trampe.

Een nieuwe weg voor Frank
Al van kleins af aan wilde Frank al in de kappersbranche werken. Samen met zijn team, die ook wel ‘Frank’s Angels’ worden genoemd, besteedde Frank de afgelopen 33 jaar veel zorg en aandacht aan zijn klanten. Een kopje verse koffie of thee staat bij About Hair altijd klaar en op vrijdagmiddag vaak ook nog een borrelhapje of een glaasje wijn. Één en al gezelligheid dus bij About Hair en collega’s noemen hem dan ook ‘een echt fenomeen in Rijswijk’. Wat Frank in de toekomst wilt gaan doen, wilt hij in alle rust gaan uitvogelen, maar eerst een maandje genieten in Spanje.

“Wat ik het meest ga missen, zijn mijn collega’s, mijn klanten en de gezelligheid”, vertelt Frank ons emotioneel. Frank heeft in de 33 jaar een bijzondere winkel neergezet en heeft op een goede opvolger die de zelfde visie heeft als hij. Dit is Michael Trampe geworden.

Ontzettende vakidioot
Michael woont nu al 13 jaar in Oud-Rijswijk en werkt nu al 18 jaar in het Statenkwartier bij kapperszaak La Joy, daar heeft hij heel veel geleerd van de vorige eigenaar. ” Dit kwam op mijn pad en ik ben een ontzettende vakidioot. Ik houd echt ontzettend van het kappersvak en dit was echt wel mijn droom die nu uitkomt”, vertelt Michael enthousiast op de Welkom en Goodbye borrel. Micheal staat te trappelen om aan de slag te mogen gaan en is ontzettend blij dat hij deze kans kan aannemen. Vanaf maandag 1 januari zal Michael aan de slag gaan als nieuwe eigenaar.