Paul Francissen ontvangt gemeentelijke onderscheiding voor inzet bij hospice het Vliethuys

Paul Francissen ontvangt gemeentelijke onderscheiding voor inzet bij hospice het Vliethuys

Op 21 december 2023 werd Paul Francissen geëerd met de UBU, een gemeentelijke onderscheiding, voor zijn toewijding aan Hospice Het Vliethuys. De uitreiking vond plaats door wethouder Marcel Belt, die de waarde van Francissens jarenlange inzet benadrukte.

Belangrijke Erkenning voor Inzet bij Hospice Het Vliethuys
Wethouder Marcel Belt prees de betekenis van Hospice Het Vliethuys voor de gemeente Leidschendam-Voorburg en daarbuiten. Het biedt liefdevolle zorg aan mensen in hun laatste levensfase, en vrijwilligers, waaronder Paul Francissen, spelen een cruciale rol. Belt benadrukte niet alleen degenen die direct betrokken zijn bij de zorg, maar ook de achter-de-schermen krachten die ervoor zorgen dat de organisatie soepel draait.

20 Jaar Toegewijde Inzet als Secretaris
Paul Francissen is gedurende 20 jaar als secretaris nauw betrokken geweest bij Hospice Het Vliethuys. Zijn inzet begon al bij de nieuwbouw van de organisatie. Wethouder Belt sprak zijn waardering uit voor Francissens enorme bijdrage.

College van Leidschendam-Voorburg Bedankt met UBU Onderscheiding
Het college van Leidschendam-Voorburg erkende Paul Francissen met de UBU-onderscheiding als blijk van dank voor zijn jarenlange toewijding. De UBU wordt toegekend aan personen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeenschap.