Leer Verborgen Beschavingen met archeologe Diana de Wild

Leer Verborgen Beschavingen met archeologe Diana de Wild

De cursus “Verborgen Beschavingen” onder leiding van archeologe Diana de Wild richt zich op minder bekende culturen die in de schaduw stonden van de goed gedocumenteerde Egyptenaren, Grieken en Romeinen.

Datum en plaats
De cursus behandelt specifiek de Hyksos, de Skythen, de Thraciërs en Daciërs, en de Nubiërs. De bijeenkomsten vinden plaats in Het Baken bij sporthal Koningshof, Het Baken 2 (2641 JN Pijnacker), op maandag 22 en 29 januari en op 5 en 12 februari, van 09.30u tot 11.30u.

Aanmelden
Aanmelden voor de cursus is mogelijk via de balie van De Schakelaar, telefonisch via 015-3699699, of door een e-mail te sturen naar info@swop.nl. De kosten voor de cursus bedragen 45 euro per persoon, inclusief koffie of thee. Betaling is uitsluitend mogelijk met een pinpas ter plaatse.