De Rijswijkse Vuurwerkhal geopend voor een knallend nieuw jaar

De Rijswijkse Vuurwerkhal geopend voor een knallend nieuw jaar

Het is bijna oud en nieuw. Voor veel mensen betekent dit een hele hoop mooi en hard vuurwerk. Daarom stonden er al een heleboel mensen in de rij om 7 uur in de ochtend voor de opening van de Rijswijkse vuurwerkhal.

Afhalen en losse verkoop
Vanaf 7 uur ’s ochtends tot en met 10 uur ’s avonds kon je bestellingen afhalen. Vanaf 8 uur ’s ochtends begon de losse verkoop. Je kan zowel vuurwerk kopen als veiligheid maatregelen zoals een veilig aansteek lont en een veiligheidsbril.

Veiligheid
De vuurwerkhandel wordt elke maand gekeurd voor de veiligheid. Het vuurwerk wordt bewaard in bunkers met sprinkler systemen. Ook voor de veiligheid van het pand komt de inspectie langs voor bijvoorbeeld rookmelders etc.