Begin het jaar muzikaal met Het Dagorkest Vlietstreek

Begin het jaar muzikaal met Het Dagorkest Vlietstreek

Op zondag 7 januari 2024 komt Muziekcentrum Marcanto tot leven met het feestelijke nieuwjaarsconcert van Het Dagorkest Vlietstreek. Dit orkest, onderdeel van muziekvereniging St Caecilia Leidschendam-Voorburg, brengt een muzikale sfeer naar de eerste zondag van het nieuwe jaar.

Oostenrijkse gedachte
Laat je betoveren door de bekende klanken, waaronder melodieën van Johan Strauss die je doen denken aan het beroemde nieuwjaarsconcert uit Oostenrijk. Een muzikale reis vol herkenning en gezelligheid.

Saxofoon klanken
Daarnaast staan saxofoonklanken centraal in twee speciale nummers, en het orkest trakteert het publiek op een dixielandachtig optreden met zes solisten. Een unieke mix van muzikale hoogtepunten om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden.