Tijdelijke afsluiting parkeerautomaten in Rijswijk tijdens Oudjaar

Tijdelijke afsluiting parkeerautomaten in Rijswijk tijdens Oudjaar

Op zondag 31 december 2023 neemt gemeente Rijswijk voorzorgsmaatregelen om schade door vuurwerk aan parkeerautomaten te voorkomen. Hierdoor zullen gedurende een bepaalde periode enkele parkeerautomaten tijdelijk worden afgesloten. Het is echter nog steeds verplicht om parkeergeld te betalen in de nabije omgeving van deze automaten.

Betalingsopties tijdens Afsluiting
Tijdens de afsluiting heeft u twee alternatieve betalingsmogelijkheden om te voldoen aan uw parkeerverplichtingen. U kunt gebruikmaken van een mobiele parkeerapp of kiezen voor belparkeren.

Mobiele Parkeerapps: Een Overzicht
Om parkeergeld te betalen via een mobiele parkeerapp, kunt u gebruikmaken van de volgende aanbieders: EasyPark (voorheen Parkmobile), Park-line, Stadsparkeren, Yellowbrick, SMSparking, en ANWB Parkeren. Door uw kenteken aan te melden via deze apps, blijft u conform de parkeerregels.

Terugkeer van de Parkeerautomaten op 1 januari 2024
Vanaf maandagmiddag 1 januari 2024 zullen de parkeerautomaten weer operationeel zijn. U heeft dan opnieuw de mogelijkheid om op de gebruikelijke wijze te betalen, zowel met muntgeld als met een pinpas. De tijdelijke afsluiting wordt opgeheven, en het reguliere betaalsysteem wordt hervat.

Voor een compleet overzicht van de afgesloten gebieden kan je via de link hieronder de gebieden bekijken: https://www.rijswijk.nl/afsluiten-parkeerautomaten-oud-en-nieuw