Gelukkig nieuwjaar van Feel Good Radio

Gelukkig nieuwjaar van Feel Good Radio

2023 was een mooi jaar met veel mooie momenten. We gaan er vanuit dat 2024 minstens zo mooi wordt. Onze redactie wenst iedereen een heel mooi nieuw jaar!

Honderden berichten van onze redactie
Rijswijk.tv brengt met een vrijwillige redactie dagelijks het nieuws voor de inwoners van de gemeente. Voor ons is het een voorrecht dat we dat kunnen doen met een fantastisch gedreven en gepassioneerd team. We maakten in 2023 meer dan honderd nieuwsvideo’s van mooie evenementen en nieuwsmomenten. Daarnaast schreef onze redactie honderden artikelen om jou dagelijks op de hoogte te houden van wat er speelt in de regio.

Veel luisteraars in de regio
Ons radiostation Feel Good Radio groeit ook door. We zijn met onze streekomroep een van de best beluisterde zenders in de regio met meer dan 250.000 luisteraars en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Feel Good Radio is te beluisteren in Rijswijk en de regio op 105.9FM, DAB+ en feelgoodradio.nl.