Leer veilig internetbankieren met gratis workshop van Rabobank in Voorburg en Rijswijk

Leer veilig internetbankieren met gratis workshop van Rabobank in Voorburg en Rijswijk

In Voorburg en Rijswijk krijg je de kans om je digitale vaardigheden te verbeteren. De lokale bibliotheken organiseren een praktische workshop, verzorgd door de Rabobank. En het beste? Iedereen is welkom, ongeacht of je klant bent bij de Rabobank.

Locaties
Op een doordeweekse ochtend of middag komen deelnemers samen in de Blauwe Zaal van de Bibliotheek Voorburg, gelegen aan de Koningin Julianalaan 257, of op Generaal Spoorlaan 2 in Bibliotheek Rijswijk. Hier zullen Rabobankmedewerkers hen begeleiden bij veilig internetbankieren. Je zal allerlei nieuwe dingen te weten komen.

Belangrijke vaardigheden
De focus ligt op essentiële vaardigheden, zoals veilig inloggen, betalingen uitvoeren en overzicht houden in je financiën. De workshop is toegankelijk en biedt praktische begeleiding zonder overdreven poespas. Deelname aan deze workshop is gratis, maar aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kan eenvoudig bij de informatiebalie in de Bibliotheek of door een e-mail te sturen naar digitaal@bibliotheekaandevliet.nl.

Heb je vragen? De medewerkers van de bibliotheek helpen je graag. Loop langs bij een vestiging of bel naar 070-2400250. Ontdek hoe je in het nieuwe jaar veilig online kunt bankieren!