Stem nu op de meest actieve oudere voor ‘Rijswijkse Oud is Goud Awards’

Stem nu op de meest actieve oudere voor ‘Rijswijkse Oud is Goud Awards’

Er zijn dit jaar zes genomineerden die kans maken op de felbegeerde titel ‘Meest actieve oudere van Rijswijk’. De genomineerden zetten zich stuk voor stuk op verschillende manieren actief in. Dit doen ze bijvoorbeeld bij de kerk, in woongroepen, bij sportverenigingen en buurtcentra.

Genomineerden
Één van de genomineerden is Hans van der Helm, hij leert kinderen tot 12 jaar bij de Red Lions met veel plezier alles wat ze moeten weten over softbal en heeft al 70 jaar ervaring in de Nederlandse softbalwereld. Hij hoopt het plezier wat hij krijgt van softbal, door te kunnen geven aan anderen.

Petri van den Dungen maakt ook kans op de titel ‘Meest actieve oudere van Rijswijk’. Petri zet zich in als vrijwilliger bij de koffieclub in het nieuwe wijkcentrum in Te Werve, dit doet ze twee dagen per week en op deze manier hoopt ze een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn van anderen.

Ook Frans Houde is genomineerd. Frans helpt het Amateurspallet al 30 jaar met het onderhouden van het atelier. Mede door Frans blijft het atelier mooi schoon en worden de schildersezels gerepareerd als dat nodig is.Frans heeft zich voor vele verenigingen ingezet.

Paul Schott is ook genomineerd. Hij werd jaren lang ‘Mister Strandwalfestival’ genoemd, omdat hij zich lange tijd heeft ingezet om het festival succesvol te maken. Nu is hij voorzitter van de werkgroep ‘Verteld verleden’ van de Historische Vereniging Rijswijk. Met vrienden van de Bonifatiuskerk houdt hij zich bezig met het in stand houden van de kerk. En organiseert hij samen met de concertcommissie al weer vele jaren negen zondagmiddagconcerten.

Peter Honselaar is al twaalf jaar voorzitter van de Rijswijkse volleybalclub Inter Rijswijk. Naast zijn verantwoordelijkheden als voorzitter neemt hij ook de rol van trainer op zich voor zowel een jeugdteam als een herenteam. Volgens Peter is vrijwilligerswerk de sleutel tot betrokkenheid bij de gemeenschap. Hij gelooft er sterk in dat er voor iedereen een manier is om bij te dragen.

Frans Berckenkamp is actief betrokken bij het Schilderspalet. Dit omvat het onderhoud en kluswerk, zoals het installeren van stopcontacten en het aanbrengen van nieuwe verlichting. Ook geeft hij technieklessen en speelt een actieve rol in het bestuur dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van twee kampeerterreinen voor scoutingverenigingen in de regio.

Stemmen op de meest actieve oudere
De genomineerden maken kans op de titel ‘Meest actieve oudere van Rijswijk’, een Award en een cheque ter waarde van 100 euro. De Award-uitreiking op zaterdag 13 januari wordt een groot feest.

Stemmen op de kanshebbers kan t/m 12 januari. Dit kan via : wijrijswijk.nl/stem