Je bent mooi zoals je bent bij conceptstore Hakitiki

Je bent mooi zoals je bent bij conceptstore Hakitiki

Wie de conceptstore Hakitiki binnenstapt, gelegen aan de Willemstraat op nummer 34, betreedt een gezellige omgeving waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor jouw baby en kinderen. De 35-jarige trotse eigenaresse, Lindsay, presenteert in haar winkel een zorgvuldig geselecteerde collectie producten.

Je bent mooi zoals je bent
Voor Lindsay en haar moeder Marjolijn was het al jaren een droom om een conceptstore voor baby’s en kinderen te starten. Eind juli 2020 opende de unieke conceptstore haar deuren in het voormalige Intertoys-pand aan de Willemstraat. Lindsay werd in 2023 moeder van een zoontje. Als moeder begrijpt ze de behoeften van gezinnen, wat haar helpt ouders nog beter te adviseren bij het vinden van de juiste producten. De naam van de conceptstore, Hakitiki, betekent ‘je bent mooi, zoals je bent’ in het Hawaïaans.

Uniek assortiment
Bij Hakitiki kun je terecht voor trendy kleding, uniek speelgoed, stijlvolle accessoires en nog veel meer. De producten zijn gericht op duurzaamheid; daarom vind je veel speelgoed gemaakt van hout of andere duurzame materialen. Het team van Hakitiki zoekt voortdurend naar vernieuwing en bezoekt regelmatig beurzen om nieuwe producten te ontdekken. Bij Hakitiki wordt het assortiment samengesteld met liefde en aandacht voor detail. Ook is er een brede collectie kleding voor baby’s en kinderen, van prematuur tot en met 8 jaar.

Een speeltuin voor kinderen en ouders
Hakitiki is niet alleen een winkel, maar ook een plek waar je je echt thuis kunt voelen. Door de hele winkel zijn bijzondere elementen toegevoegd, waardoor Hakitiki zich onderscheidt van andere speelgoedwinkels. Er is een mooie speelhoek ingericht voor de kleintjes, en een gezellig koffiecafé in de winkel waar je onder andere een heerlijk kopje koffie kunt drinken, bereid door de vader van Lindsay, Kees. Het café biedt ouders de mogelijkheid om rustig een kopje koffie te drinken terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. Veel vaste klanten komen daarom regelmatig terug. “We zien de kinderen echt groeien, en dat is heel erg leuk om te zien”, vertelt medewerkster Merel.

Het enthousiaste team van Hakitiki, bestaande uit Lindsay, Marjolijn, Kees en Merel, staat graag klaar om mee te denken en te helpen bij het vinden van een leuke en passende outfit of het vinden van een bijzonder cadeau.