Zoek mee naar de vermiste kat Error

Zoek mee naar de vermiste kat Error

Sinds zondagavond 17 december is de kat Error vermist. De zwarte kater, gecastreerd en 14 jaar oud, is weggelopen uit zijn huis aan de Generaal Vetterstraat in Te Werve.

Geen buitenkat
Dat Error normaal gesproken geen buitenkat is, maakt zijn verdwijning des te zorgwekkender. In de zomer waagt hij zich wel in de tuin, maar zijn eigenaar twijfelt of hij in de buurt is gebleven of misschien wel verder weg is gegaan.

Nog geen spoor van Error
Met bijna 3 weken vermist, groeit de bezorgdheid. Ondanks intensieve zoekpogingen op sociale media zoals Facebook en Amivedi, is er geen spoor van Error gevonden.

Omschrijving
Error wordt beschreven als een volledig zwarte kater met slechts 2 à 3 witte borstharen. Hij is niet gechipt. De eigenaar deelt deze informatie in de hoop dat iemand in de buurt mogelijk een zwarte kat heeft opgemerkt of wellicht in zijn of haar zorg heeft genomen.

Contact met eigenaar of redactie
Alle inwoners van Rijswijk, met name die in Te Werve, worden vriendelijk verzocht om alert te zijn op de aanwezigheid van Error. Mocht iemand enige informatie hebben over zijn verblijfplaats, kan er contact opgenomen worden met de eigenaar zelf via j.a.vddj@gmail.com. Ook kan je een mail sturen naar de redactie van Rijswijk.TV; redactie@feelgoodradio.nl