Damzwabbers onthullen het programma voor het Opwarmweekend

Damzwabbers onthullen het programma voor het Opwarmweekend

Het carnavalsseizoen van 2024 staat voor de deur, en de Damzwabbers zijn er klaar voor! Ze presenteren vol trots het programma van het langverwachte opwarmweekend, met een divers aanbod voor jong en oud.

Carnavalsmiddag
Op zaterdagmiddag 27 januari trapt het feest af met een gezellige carnavalsmiddag voor ouderen. Verhuisd naar Wijkcentrum ’t Koophuis, Piet Heinstraat 39 in Leidschendam, belooft de middag een mix van bingo, meezingen op de hits van toen, hapjes en drankjes. De Damzwabbers bieden zelfs een haal- en thuisbreng service aan voor ouderen die niet op eigen gelegenheid kunnen komen.

Een avond om niet te missen
De zaterdagavond van 27 januari belooft een spetterend festijn te worden. Vanaf 20:00 uur gaan de deuren open van de kantine van R.K.A.V.V., Sportparkweg 4, 2263 SX te Leidschendam. Met huis-DJ Jan Groenewegen, Dweilorkest Kap Nah, en een optreden van Kornuiten & Co wordt dit een avond om niet te missen. Toegang is gratis voor leden, niet-leden betalen slechts 10 euro aan de deur.

De panne van het dak gespeeld
Op zondagmiddag 28 januari staat het programma in het teken van de gehandicapten. Vanaf 13:00 uur gaan de deuren open in de kantine van R.K.A.V.V. De Blaasbalgen zullen de pannen van het dak spelen, en karaoke ontbreekt uiteraard niet. Deze middag is helemaal gratis, en aanmeldingen zijn welkom via gehandicaptenmiddag@damzwabbers.nl.

Carnavalsoptocht
De kers op de taart volgt op zaterdag 10 februari, wanneer de carnavalsoptocht door Zwabberdam trekt. Met het motto “We gaan los” hopen de Damzwabbers op talrijke deelnemers die de straten vullen met kleur en feestvreugde.