Winterse speurtocht voor meisjes: Scouting nodigt 7- tot 11-jarigen uit

Winterse speurtocht voor meisjes: Scouting nodigt 7- tot 11-jarigen uit

Op zaterdag 13 januari kunnen meisjes van 7 tot en met 11 jaar zich klaarmaken voor een avontuurlijke winterse speurtocht, georganiseerd door lokale Scouting Satoko Kitahara. Tijdens deze speurtocht krijgen de deelnemers de kans om winterse taferelen te ontdekken en is er ruimte voor nieuwe leden om zich aan te sluiten bij dit gezelschap.

Cruciale rol in ontwikkeling van jonge kinderen
Scoutinggroepen spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van kinderen en jongeren, naast de traditionele sportverenigingen. Buitenactiviteiten dragen bij aan een gezonde ontwikkeling, en bij Scouting staat buitensport, spel en beweging centraal in het Scoutingspel. De getrainde vrijwilligers van de scoutinggroep hebben veel ervaring en dragen bij aan een positieve en gezonde samenleving waarin mensen zich met elkaar verbinden.

Laat je uitdagen!
Ben je, of ken je een meisje tussen 7 en 11 jaar oud die houdt van gezelligheid en uitdaging? Dan ben je volgens de scouting van harte welkom! De Welpen, meisjes van 7 tot 11 jaar, komen elke zaterdag samen van 10:00 tot 12:00 uur op van Ruysdaellaan 97 in Leidschendam. Tijdens deze bijeenkomsten worden diverse activiteiten ondernomen die de deelnemers uitdagen en vermaken.

Mireille van der Heiden, vertegenwoordiger van de club, moedigt geïnteresseerden aan: “Als je op proef mee wilt doen of meer informatie wilt, stuur dan een WhatsApp-bericht naar 06-10299555. We hopen je snel met een lach op het terrein te verwelkomen.”