Word wandelmaatje voor ouderen van Steenvoorde Florence

Word wandelmaatje voor ouderen van Steenvoorde Florence

In woon- zorgcentrum Florence Steenvoorde wonen veel ouderen die graag een stukje in de buurt willen wandelen, maar dit liever samen met iemand doen dan alleen. Om deze reden wordt er nu gezocht naar wandelmaatjes die het leuk vinden om met ouderen te gaan wandelen.

Jouw rol als wandelmaatje
Als wandelmaatje bepaal je samen met de bewoners wanneer jullie gaan wandelen, of je kiest een vast tijdstip dat voor beiden handig is. Het sociale praatje en de frisse buitenlucht doen de ouderen goed, en door jouw aanwezigheid maak je echt een verschil.Als wandelmaatje draag je niet alleen bij aan de lichamelijke gezondheid van ouderen, maar bouw je ook waardevolle sociale connecties op.

Lees er meer over in de vacature van Steenvoorde Florence en leg contact voor meer informatie. Of meld je gelijk aan via de  vrijwilligersvacaturebank: http://tinyurl.com/wandelmaatjes