[VIDEO] De programmering van januari bekend bij Cultura & Zo

[VIDEO] De programmering van januari bekend bij Cultura & Zo

In de maand januari presenteert CulturA & Zo in Nootdorp een breed scala aan shows en optredens om het het jaar leuk te beginnen. Manuela Bijl vertelt, in de kleedkamer van de artiesten, de programmering van de shows in januari.

19 januari – Stand-up Comedy Night
Wat is er nou leuker dan 5 cabaretiers zien op een avond? Juist, helemaal niets. Bij Cultura begrijpen ze dat jij misschien niet van alle caberatiers een even grote fan bent. Daarom krijg je er op 19 januari 5 voor de prijs van 1 voorgeschoteld. Roel C. Verburg, Martijn Oosterhuis, Tim Hartog, Luuk Weggemans en Erik Boddeüs maken het publiek aan het lachen.

20 januari – Sport kijken voor een weergaloos leven
In aanloop naar de overvolle sportzomer van 2024 brengen Filemon Wesselink en Lammert Kamphuis een uniek theaterprogramma over de levenslessen die te trekken zijn uit het kijken naar sport. Leer bijvoorbeeld hoe Muhammad Ali altijd zo geduldig was en hoe Rafael Nadal zijn gemoedsrust traint. Sport kijken kan dus ook in het theater!

27 januari – Ernst Jansz in concert
Een avond met Ernst Jansz is een unieke en ontroerende belevenis, de voormalig zanger van de Nederlandse popgroep Doe Maar komt naar Nootdorp. In zijn muziek blijft hij een verteller van verhalen en schuwt hij ook de protestsong en zijn bekende Bob Dylan-vertalingen niet. Voor deze voorstelling verzamelt hij zijn mooiste liedjes. Hij wordt ondersteund door Aili Deiwiks op viool, Guus Paat op gitaar en Richard Wallenburg op basgitaar. Dit belooft een avond te worden om nooit te vergeten.