Feestelijke onthulling van de Mobiele Milieustraat

Feestelijke onthulling van de Mobiele Milieustraat

Wethouder Marieke van Bijnen van gemeente Pijnacker-Nootdorp en secretaris-directeur Avalex Nicolet Dukker openen op woensdag 17 januari om 10.00 uur de mobiele milieustraat aan de Markt.

Nieuw in de gemeente
Gemeente Pijnacker-Nootdorp verwelkomt binnenkort de gloednieuwe mobiele milieustraat, een handige ‘marktwagen’ waar inwoners terechtkunnen met klein grofvuil en klein chemisch afval. Er valt veel te ontdekken over deze duurzame toevoeging aan de gemeente.
Na de opening is de wagen maandelijks te vinden in Pijnacker en Nootdorp, van 08.30 tot 14.00 uur. De wagen staat één keer per maand in Pijnacker en één keer per maand in Nootdorp. Later zal de mobiele milieustraat ook Delfgauw aandoen.

Wat kun je er inleveren?
Je kunt er terecht met hout (zoals een fotolijstje), metalen (zoals een koekenpan), kunststof (zoals een plantenbakje), kleine elektrische apparaten (zoals een föhn), KCA (zoals verfblikken en batterijen), frituurvet, oud papier en karton. Zolang het maar in een grote boodschappentas past. Grotere spullen kun je met je Avalexpas naar de milieustraat in Rijswijk of Delft brengen.

Een overzicht van wat je naar de mobiele milieustraat kunt brengen, de jaarplanning en de locaties vindt je op avalex.nl/alternatief-nootdorp.